tiistaina, marraskuuta 13, 2007

BRYSSELIIN!!!

Joskus onni voi tulla yllättäen, vaikka sitä on voinut toivoakin. Palattuani yöjunalla demareiden tulevaisuusakatemiasta, puoli 11 kämpillä soi puhelin.. vastasin ja Ulla Hirvonen onnitteli minua pääsystäni harjoitteluun Euroopan parlamenttiin, tarkemmin sanottuna PES:sin Suomen ryhmään kirjoittamaan kokousmuistioita ja sen semmoista. En itekään oikein vielä tiedä mitä, ja tunnustaa täytyy, että pieni kertaus EU:sta olisi paikallaan :D. Myös pari sanaa ranskaa olisi hyvä tulla ulos suusta.

Tämä on jo toinen opiskelu-unelmani, joka toteutuu. Ensimmäinen oli vuosi Saksassa ja toinen unelmani aina harjoittelu Brysselissä. Tiedän jo kokemuksesta, että paljon työtä on edessä, mutta otan sen innolla vastaan. Helmikuussa on lähtö ja tarkoitus olisi olla 5-6 kk.

Mutta ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Tekee pahaa jättää ystäväni ja rakkaani tänne. Tyttökaverini neuvot ja läheisyys jäävät puuttumaan kipeästi, sekä Äidin sunnuntaiateriat. Siskoni ja Isä (ellei ole Rovaniemellä) maailmalla ovatkin.

Unelmani takana seisovat edellä mainitut ihmiset ja lukuisat ystävät ja toverit. Ilman eduskuntavaaleja, luottamustehtäviä ja tunteja poliittista keskustelua käyden en olisi pakkaamassa laukkujani Brysseliin. On myös hienoa seurata isäni jalanjälkiä politiikkaan ja Brysseliin, omena kun ei kauas puusta putoa.

Kiitos kaikesta! EU, here I come!

-JP

P.S. Hankin uuden puvun ja punaisen kravatin ;)

1 kommentti:

Salla Saaranen kirjoitti...

IIK!!! onnea!! mieletöntä! onnea vielä kerran!! ..nyt on siis syy tulla käymään brysseliin.. oon myös haaveillut, tosi vain vierailua kyseisessä paikassa. harjoittelu paikka sieltä on sinulle mahtava paikka, kun tulet takaisin suomeen, tulet varmasti pärjäämään vaaleissa paremmin ja tietomäärä minkä tuket saamaan on korvaamaton!

harmi vain ettet kerkiä hirvittävästi valmistautua kunnallisvaaleihin..
eli siis näemme varmasti kesällä brysselissä, lupaan sen! ..ja tietysti myös sitä ennen!

<3.Salla

..ethän säikähdä, mesemme on yhteinen poikakaverini kans, eli kirjasin sinut siis jo, ja osoite on juho... =)