maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Die klügsten Männer der Welt..

Joskus tyhmyydellä ei ole rajoja. Ei edes akateemisessa maailmassa. Tyttökaverini pisti eilen illalla minulle linkin koskien naisten seksuaalista valtaa. Ensimmäiseksi luulin, että kyseessä on vitsi, mutta ilmeisesti Henry Laasanen on tosissaan.

siinä, on hyvä asia, että tasa-arvosta ja seksuaalisesta vallasta puhutaan ja niin pitääkin puhua. Ja on myös hyvä, että näkökulma on tasa-arvoinen, eikä jommankumman sukupuolen näkökulmasta. Noh, tätä Laasasen väitettä ei kyllä voi ottaa tosissaan. Kirjassaan "Naisten seksuaalinen valta" Laasanen väittää, että miehet maksavat aina jollakin tavalla seksistä ja seksi on naisten kiristysväline saavuttaakseen joitain tiettyjä etuja.

Ihan yli juttu menee Laasasen haastattelussa, missä hän toteaa: "Ne miehet, jotka eivät ole attraktiivisia (puoleensavetäviä), ja joilla ei ole valtaa, joutuvat turvautumaan häirintään."

:O AHA!

En tiedä, missä tämä Henry on kasvanut, mutta mulla kotona ainakin opetettiin olemaan kohtelias ja hyvätapainen, ja eikö nimenomaan sisäinen kauneus mene ulkoisen kauneuden edelle?

Voe, voe.. taitaa tämä kirja viedä Suomen takaisin 1800-luvulle. Sori kaikki naiset, onneksi meitä miehiä on normaaleitakin. Tämä ainakin menee kategoriaan die klügsten Männer der Welt.

Ei kommentteja: